Over We Run On Wine

We Run On Wine. “We”? “Maar je bent één persoon!?” Ja klopt, maar ik schrijf voor iedereen die wijn lekker, leuk, interessant en tof vind.

Hier op “We Run On Wine” schrijf ik rechttoe en rechtaan over wijn, geen moeilijk gedoe, het is gewoon wijn. Ik ben geboren en getogen Rotterdammer, en zo benader ik wijn ook; geen geouwehoer dus ;-).
Er is verschrikkelijk veel over wijn te vertellen en dat wil ik op een zo luchtig mogelijke manier doen, zodat het voor iedereen leuk is om te lezen. Het hoeft voor mij allemaal niet zo elitair en pretentieus. Een wijnboer staat ook gewoon met z’n voeten en handen in de modder.

Ik verzamel interessante nieuwtjes uit wijnland voor je, schrijf stukken om wat kennis te verspreiden, je op de hoogte te houden van mijn belevenissen, je van alles te vertellen over wijnen die ik top vind, en ook gewoon om, af en toe, mijn ongezouten mening de wereld in te helpen.

We Run On Wine is dus één blog waar je van alles over wijn kunt vinden en lezen!

Over Erik

Ik ben Erik Saathoff en, sinds ik door mijn vriendin ben aangestoken met het wijnvirus, helemaal gek van wijn. Zo gek dat ik zelfs Vinoloog van de Wijnacademie ben geworden. Daarnaast vind het het heel erg leuk om te schrijven, en aangezien 1+1 nog steeds 2 is, ben ik de afgelopen jaren steeds vaker over wijn en aanverwante zaken gaan schrijven.
Ik zelf kan eigenlijk niet meer zonder wijn, niet dat ik rijp ben voor de rehab, maar sinds Juli 2017 ben ik, samen met mijn vriendin (die me heeft aangestoken), trotse eigenaar van de leukste wijnwinkel van Rotterdam: “Barrels to Bottles”. Je kan dus wel zeggen dat wijn een belangrijk onderdeel van mijn leven is geworden.