New year, new me….soort van

Het is alweer 11 januari maar ik ga het toch nog even zeggen:

2020. Nieuw jaar. Nieuw decennium. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Nieuwe oogst. Nieuwe wijnen, en hier op We Run On Wine vooral nieuwe artikelen.

Ik weet het. het is al weer een (hele lange) tijd geleden dat ik iets gepost heb. Excuses daarvoor, maar ik ga het goed maken. Vaste rubrieken als Burgers & Wijn, De Top 10 Duurste Wijnen Ter Wereld, de Huiswijn Kronieken en Tale Of The Grape, komen dit jaar allemaal terug en ga ik je weer op de hoogte houden van wijn gerelateerd nieuws. Daarnaast ga ik in mijn columns ook gewoon weer (al dan niet ongevraagd) mijn mening geven over de wijnwereld en alles wat hierin gebeurd, en komen er veel nieuwe artikelen over wijn, wijnen, wijnhuizen en alles wat er mee te maken heeft.

We Run On Wine & Food

Ook wil ik naast de wijn – dus het drinken – ook iets meer “het eten” terug laten komen. Ik hou nou eenmaal ook behoorlijk van (uit)eten en nieuwe dingen en nieuwe smaken ontdekken. Daarnaast is eten voor mij onlosmakelijk verbonden met drinken, en wil ik als ik aan het drinken ben, ook vaak wat eten. Because we run on wine and food!!

Verwacht dus af en toe ook een artikel over een restaurant waar ik heb gegeten, een gerecht wat ik heb gegeten of iets anders wat met eten te maken heeft, en ik met je wil delen. van snackbar tot sterren restaurant, en alles wat er tussen zit. Ik vind het allemaal mooi.

Tot snel!

Please follow and like us: