Op stap voor de Buik van Amsterdam; wijn-spijs diner bij Bowery Restaurant

Sinds ongeveer een half jaar heeft De Buik (van Rotterdam) ook een Amsterdamse versie. En hoewel ik normaal voor De Buik van Rotterdam schrijf, mocht ik als wijnliefhebber/wijnkenner een keer voor de Buik van Amsterdam op pad. Ik mocht namelijk aanschuiven bij een wijn-spijs diner bij Bowery Restaurant in het Hilton Schiphol.

Ik schreef er het volgende artikel over:

“Het wijn-spijs diner bij Bowery Restaurant is een nieuwe reden om naar Schiphol te gaan”

Ik kom eigenlijk alleen op Schiphol als ik zelf op reis ga, of als ik iemand moet brengen of ophalen. Dit keer was de reden van mijn bezoek aan het vliegveld echter volledig eten en drinken gerelateerd. Zo mocht ik bij Bowery Restaurant in het Hilton Schiphol aanschuiven bij een 5 gangen wijn spijs diner met wijnen van wijnhuis Jean Stodden en wijnhuis Wagner Stempel, waarbij de wijnmakers ook nog eens zelf aanwezig waren.

Het wijn spijs diner wordt door Bowery Restaurant samen met wijnleverancier Pasteuning, die de wijnen van Jean Stodden en Wagner Stempel al ruim10 jaar importeren, georganiseerd. In het geval je nog nooit van deze twee Duitse wijnhuizen gehoord hebt, maak je geen zorgen. Ik zal ze even kort voor je introduceren….

Klik op de foto om het artikel (verder) te lezen:

Please follow and like us: